Find the Best respectmothers Shayari, Status, Quotes from top creators only on Gokahani App. Also find trending photos & videos about
Neha Jha
Likhu kya unke bare m Jinhe sb pta h mere bare m Wo rah nihare, har pal mera chobare m Jo kuch na kehti h,apne dukh-dard k bare m Sb sabd km h unke bare m Ek Maa hi toh jo soache h sbke bare m #HappyMother'sDay ❤ ©Neha Jha Maa k bare m...🥀 #HappyMother'sDay❤❤ #love❤️ #Care🥀 #Respectmothers #momislife #Women
Maa k bare m...🥀 #HappyMother'sDay❤❤ love❤️ Care🥀 #respectmothers #momislife #Women
read moreQueen Raks
#Mother#mothersguts#motherspower#respectmothers#motherisworld#salutetoallmothers. dedication to my mother in law❣️❣️❣️. . . . #Myinspiration,mymotivator,mysupportmyrolemodelzaheedamomloveuloads❣️❣️
read morekumkum singh
ma to aakhir ma hi hoti hai #respectmothers #loveyourmothers #mothersday #like #comment #happymothersday
ma to aakhir ma hi hoti hai #respectmothers #loveyourmothers #MothersDay #Like #Comment #HappyMothersDay
read moreShayar Raahie
तेरे आँचल सी वो शाम कहीं ढलती नही है माँ,,,, मुझे तेरी गोद सी मख़मल पर भी नीन्द नही आती.... #nojoto #mothersday #motherlove #shayariOnMothersday #respectmothers #love #2lineshayari #nojotoshayari
About Nojoto | Team Nojoto | Contact Us
Creator Monetization | Creator Academy | Get Famous & Awards | Leaderboard
Terms & Conditions | Privacy Policy | Purchase & Payment Policy Guidelines | DMCA Policy | Directory | Bug Bounty Program
© NJT Network Private Limited