Find the Best fallinginlove Shayari, Status, Quotes from top creators only on Gokahani App. Also find trending photos & videos aboutfall in love with life quotes, they call me a fool for falling in love with you, i fall in love with my best friend quotes, quotes to make her fall in love with you, me i fall in love with you every single day,
Bollywood Hitzz
Can't Help Falling 🍁 Youtube Link - https://youtube.com/@bollywoodhitzz133?si=IIlFQs_RCbyA105n Facebook Link :- https://www.facebook.com/bollywoodhitzz133?mibextid=kFxxJD Instagram Link :- https://www.instagram.com/bollywoodhitzz133?igsh=OWphOG52bzZoam5p Threads Link :- https://www.threads.net/@bollywoodhitzz133
read moreSunita Pathania
In autumn leaves dry up and are falling, They fall like they are falling in love With the ground and are eager, Though wilted, to get united! #FallAutumn #leaves #autumn #sunitapathania #fallinginlove #inspirationalquotes #wilted #Nojoto #nojotoapp #nojotoenglish Niaz (Harf) Sethi Ji -hardik Mahajan Gyanendra एक अजनबी poonam atrey R K Mishra " सूर्य " प्रशांत की डायरी Ritu Tyagi Rama Goswami M@nsi Bisht Sana naaz. vineetapanchal Mili Saha ᴩᴏᴏᴊᴀ ᴜᴅᴇꜱʜɪ Suresh Gulia Banarasi.. AbhiJaunpur Ranjit Kumar Bhavana kmishra Anil Ray Lalit Saxena Jugal Kisओर Maaahi.. Ravi vibhute Kirti Pandey Sita Prasad Dikesh Kanani (Vvipdikesh)
#FallAutumn #leaves #autumn #sunitapathania #fallinginlove #inspirationalquotes #Wilted #nojotoapp #nojotoenglish Niaz (Harf) Sethi Ji -hardik Mahajan Gyanendra एक अजनबी poonam atrey R K Mishra " सूर्य " प्रशांत की डायरी Ritu Tyagi Rama Goswami M@nsi Bisht Sana naaz. vineetapanchal Mili Saha ᴩᴏᴏᴊᴀ ᴜᴅᴇꜱʜɪ Suresh Gulia Banarasi.. AbhiJaunpur Ranjit Kumar Bhavana kmishra Anil Ray Lalit Saxena Jugal Kisओर Maaahi.. Ravi vibhute Kirti Pandey Sita Prasad Dikesh Kanani (Vvipdikesh)
read moreSunita Pathania
Meeting you was my fate, Becoming your friend was my choice, But falling in love with you Was completely out of my control. I guess we were destined to meet this way. You showed me that dreams could come true, With your pure love, you made it possible too. You did so much for my happiness, You showered only affection on me, And made me feel special than ever. Thank God, I Met You! He sent you to me. I can't thank you enough for being in my life, But promise to love you forever till my last breath, And never let you go away from me, I am fortunate to be loved and I feel this is a dream. ©Sunita Pathania #ranveerdeepika #fallinginlove #sunitapathania #fate #Loveandromance #soulmate #Nojoto #nojotoapp #nojotoenglish एक अजनबी Banarasi.. sana naaz Sethi Ji Poonam Suyal अभिलाष द्विवेदी (अकेला ) एक अनपढ़ शायर poonam atrey AbhiJaunpur Sita Prasad प्रशांत की डायरी Dr Anoop Anil Ray Bhavana kmishra Mili Saha Puja Udeshi Jonee Saini meri_diary(R*) hardik mahajan Urvashi Kapoor kk_jazbaat Ravi vibhute Suresh Gulia Jugal Kisओर @Dil_E_Nadan R K Mishra " सूर्य " Lalit Saxena Adarsh S Kumar Balwind
#ranveerdeepika #fallinginlove #sunitapathania #fate #Loveandromance #soulmate #nojotoapp #nojotoenglish एक अजनबी Banarasi.. sana naaz Sethi Ji Poonam Suyal अभिलाष द्विवेदी (अकेला ) एक अनपढ़ शायर poonam atrey AbhiJaunpur Sita Prasad प्रशांत की डायरी Dr Anoop Anil Ray Bhavana kmishra Mili Saha Puja Udeshi Jonee Saini meri_diary(R*) hardik mahajan Urvashi Kapoor kk_jazbaat Ravi vibhute Suresh Gulia Jugal Kisओर @Dil_E_Nadan R K Mishra " सूर्य " Lalit Saxena Adarsh S Kumar Balwind
read moreSushmitha S
I still fall in love with you every single day💟🥀 ©Sushmitha S Titanic Love #jackrose#love #Titanic #jack#rose#fallinginlove
Narthana
" Love is the flower. you'vd got to let it grow. ©Narthana #merikHushi #fallinginlove
Manas Subodh
वो कैसे हैं? कहाँ हैं? क्यों हैं?ये हाल ना पूछो उनके एक ही कमरे मे किरायेदार बहुत रहते हैं | ©Manas Subodh #वो और उनकी बातें #Broken💔Heart #fallinginlove
वो और उनकी बातें Broken💔Heart #fallinginlove
read moreAnchal
Everytime I fall in love for the way you look at me ©Anchal #ArjunLaila #fallinginlove #Beautiful_Eyes
#ArjunLaila #fallinginlove #Beautiful_Eyes
read more